joi, 25 octombrie 2012

Introducere

EU CEL DE AZI
O altfel de carte despre viata, constiinta, fericire si... nu numai!

O piatră devine preţioasă doar dacă oamenii îşi doresc s-o aibă!...
Singura activitate care nu plictiseşte pe nimeni, care face tuturor plăcere, indiferent de vârstă, este JOCUL. Credeţi că ar putea fi descoperit un joc care să ne ajute să trăim mai bine, să ne bucurăm mai mult timp de sănătate, să ne micşoreze necazurile, să ne ajute să simţim că noi suntem făuritorii vieţii noastre?... Acest joc ar trebui să fie extrem de simplu, firesc, natural, şi în deplină concordanţă cu instinctele oamenilor, acceptabil indiferent de vârstă, de religie sau de diverse concepte despre viaţă, să conducă la îmbunătăţirea atât a vieţii personale cât şi a vieţii în general şi să se bazeze pe dinamizarea benefică a unor energii deosebit de puternice. Oare chiar se poate aşa ceva?...
Spre final, această carte descrie un astfel de joc, simplu, frumos şi folositor.
Motorul jocului, sursa lui de putere, va fi… EGOISMUL.
Rostul jocului va fi de a pune EGOISMUL la treabă adică de a folosi uriaşul potenţial energetic dinamizator al Egoismului pentru a ne ajuta în lupta cu noi înşine şi cu cei ce vor să ne supună, prin accelerarea evoluţiei Conştiinţei de Sine.
Prin acest joc, Egoismul, asemeni veninului în doze mici, poate să devină cel mai eficace medicament care să salveze Omenirea, poate chiar Viaţa de pe această planetă. Va fi un joc fără spectatori, fără bilete de intrare, în care fiecare joacă pentru el şi toţi pentru Viaţă.
Condiţia participării: o doză minimă de Egoism.
Regula principală a jocului, cât se poate de simplâ: AI GRIJĂ DE TINE!
Numele jocului: EU CEL DE AZI.
Jucându-ne dea “EU CEL DE AZI”, vom ajunge repede să trăim Conştient, vom învăţa să gândim despre viaţă, să fim mai atenţi, mai responsabili, vom învăţa să ne pese atât de cum trăim viaţa noastră de azi cât şi de cum vom trăi viaţa noastră din zilele ce vor urma, vom învăţa să avem grijă de cum vor trăi copii noştri şi copii copiilor noştri, practic vom accelera evoluţia noastră ca Oameni Conştienţi în cel mai natural, simplu, accesibil şi răspândit fel posibil – JOCUL.
“De ce un om este trist în timp ce alt om este fericit? De ce acel om  este vesel şi prosper, iar celălalt este sărac şi nefericit? De ce un om este temător şi anxios, în timp ce altul este plin de încredere? De ce acesta din urmă are o casă luxoasă şi minunată, iar celălalt duce o existenţă mizeră într-o cocioabă? De ce unul cunoaşte o mare reuşită, iar altul un eşec complet? De ce un orator are un succes imens, în timp ce un altul rămâne mediocru şi nepopular? De ce un om este un geniu în meseria sa, în timp ce un altul se luptă şi se zbate toată viaţa, fără a realiza nimic bun? De ce unul se războieşte cu o maladie pretinsă a fi incurabilă şi de ce altul nu o are niciodată?
Cum se face că atâţia oameni cucernici şi buni suferă adevărate torturi ale corpului şi spiritului, de parcă ar fi condamnaţi? Şi de ce atâtea fiinţe imorale şi care nu au nimic sfânt prosperă şi le reuşesc toate acţiunile, bucurându-se pe deasupra şi de o sănătate excelentă?”
De ce o femeie este fericită în căsnicie, în timp ce sora ei este foarte frustrată şi nefericită?
Se poate găsi un răspuns la toate aceste întrebări prin procesele care au loc în mentalul conştient şi în cel subconştient? Cu siguranţă că da!
Nu obiectul credinţei noastre ne împlineşte dorinţa, ci acesta este răspunsul subconştientului nostru la imaginea mentală, propusă de noi, adică la gândul întreţinut mereu în minte.”- Joseph Murphy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu